Mirto Print is de nieuwe naam van drukkerij Nevelland Graphics cvba-so. Bekijk hier onze nieuwe website!

Textirama

Textirama

Textirama organiseert diverse vakbeurzen waarbij textiel een centrale rol speelt. Textirama zendt naar elke standhouder een informatiebox met alle informatieve documenten voor de beurs, zoals flyers, parkeerkaarten, affiches, grondplannen, enz.

Lees meer

KlasCement

KlasCement

EduCentrum vzw ontwikkelde de portaalsite KlasCement. Op deze site wisselen leerkrachten lesmateriaal en ideeën uit. De vzw organiseert ook computeropleidingen voor onderwijzend personeel onder de naam Didacto.

Lees meer

Uitgever Larcier

Uitgever Larcier

Groep De Boeck uit Louvain-la-Neuve geeft een ruim assortiment aan boeken uit.  De juridische uitgever Larcier maakt deel uit van de groep.

Lees meer

HDP & AristA

HDP & AristA

HDP & AristA ondersteunt heel wat ondernemingen op diverse vlakken: sociaal statuut van zelfstandigen, loonadministratie, HR, …
 Het bedrijf informeert zijn klanten op regelmatige basis via enkele nieuwsbrieven, zowel in de vorm van een elektronische als papieren nieuwsbrief.


Lees meer

VZW Wegwijzer

VZW Wegwijzer

Wegwijzer vzw is het symbolisch kompas voor elke reiziger die op zoek is naar informatie over verre of dichte bestemmingen. Wegwijzer vzw bouwde een bibliotheek van reisverslagen, tijdschriften en boeken uit en biedt een rijk gestoffeerde reiswebsite aan.

Lees meer

VZW Kinderkankerfonds

VZW Kinderkankerfonds

VZW Kinderkankerfonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen. Via het tijdschrift Raakpunt informeert Kinderkankerfonds gezinnen, sponsors en sympathisanten over zijn activiteiten.

Lees meer

VZW SIG

VZW SIG

VZW SIG is een dynamische organisatie die streeft naar een verbetering van de levenskwaliteit van personen met een handicap. Een van de kerntaken van SIG is informatie ter beschikking stellen aan de professionele hulpverlener. Sinds meer dan 20 jaar geeft SIG het vaktijdschrift SIGNAAL uit.

Lees meer

Bloso

Bloso

Een kerntaak van Bloso is het opleiden van trainers in diverse sporttakken.  Ter ondersteuning van de opleidingen publiceert Bloso een ruime reeks cursussen. Bloso vertrouwde Nevelland reeds enkele cursussen onder de vorm van een ringmap toe.

Lees meer

De Molens van Zwalm

De Molens van Zwalm

Heemkring Zwalm wenste reeds jaren de prachtige molens uit de Zwalmstreek meer bekendheid te geven. Toen Heemkring Zwalm in contact kwam met Nevelland Graphics werd in overleg gezocht  naar een mooie én betaalbare uitgave.

Lees meer

VVL

VVL

VVL is de wettelijke erkende beroepsfederatie van de Vlaamse Logopedisten. VVL biedt aan zijn leden een ruim assortiment aan van publicaties zoals het tweemaandelijks tijdschrift, boeken, diagnostisch materiaal en therapiemateriaal.

Lees meer

Nevelland Graphics cvba-so behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing