Mirto Print is de nieuwe naam van drukkerij Nevelland Graphics cvba-so. Bekijk hier onze nieuwe website!

Lay-out en prepress

Oog voor detail

Al jouw grafische projecten zijn bij ons in goede handen. Je levert de teksten en het beeldmateriaal. Wij zorgen voor een originele lay-out en minutieuze drukvoorbereiding. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

In de prepress-afdeling controleren we de drukklare bestanden. Daarna monteren we ze. Onze CTP-plaatbelichter zorgt voor puntscherpe, krasvrije offsetplaten. Het proces verloopt zonder chemische producten, en is dus heel milieuvriendelijk. De kwaliteit van het aangeleverde bestand is heel belangrijk om het drukproces vlot te laten verlopen. Meer uitleg over goede tekstbestanden en bruikbaar beeldmateriaal vind je bij onze veel gestelde vragen.

Doe een beroep op onze grafische medewerkers. Zo geef je jouw boodschap meer kleur en uitstraling. Niet onbelangrijk, de dag van vandaag. Want we leven in een beeldcultuur waarin grafische vormgeving een doorslaggevende factor is.

Vragen?

Heb je vragen of wens je bijkomende inlichtingen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren jou eerstdaags.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Nevelland Graphics cvba-so behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing